Try-out Diamonds Amsterdam 2019

Heb jij liefde voor honkbal, het talent maar vooral de drive om leren en sport op hoog niveau te combineren? Droom je van een plek in nationale jeugdselecties, het Nederlands Honkbal Team of zelfs een profcarriére? Geef je dan direct op voor de jaarlijkse selectie try-out van de Diamonds Amsterdam Baseball Academy!

Op  17 juni 2019 (verplaatst naar 24-06-2019) zal er een try-out plaatsvinden op de velden van Amsterdam Pirates waar de Diamonds trainers en coaches aanwezig zullen zijn! De try-out bestaat uit verschillende onderdelen, waarbij de spelers uitgebreid worden getest op hun spelvaardigheden en atletisch vermogen.

Waar:
Het Loek Loevendie Ballpark
Sportpark Ookmeer, Herman Bonpad 5, Amsterdam
(dit is het honkbal complex van de Amsterdam Pirates).

Datum:

OPGELET!!!

Maandag 24-06-2019

Beste speler en ouder,

Het kan U niet ontgaan zijn dat het zaterdag dramatisch weer is geweest. Alle wedstrijden bij Pirates waren afgelast. De KNBSB heeft bepaald dat Pirates H2 a.s. maandag moet inhalen. Als “hofleverancier” van kader en spelers betekent dit dat wij niet het gewenste kader bij de try-out kunnen inzetten.

We hebben daarom de beslissing moeten nemen de Try-out een week te verplaatsen.

Tot de 24e!

Michel Aussems

Tijden:
Aanwezig: 16:45 uur
Aanvang:   17:00 uur
Einde:        19.00 uur

Voor wie:
Bij voorkeur speel je 1e klasse pupillen (is geen verplichting), of reeds als aspirant.
Je bent geboren in 2008, 2007, 2006 of 2005.

De selectie:
Als na afloop van de try-out blijkt dat jij een geschikte kandidaat bent voor onze Academy, dan word je samen met je ouders uitgenodigd voor een oriënterend gesprek. We spreken dan o.a. over de kansen en verplichtingen die een opleiding aan de Diamonds Amsterdam Baseball Academy met zich mee brengt.

Verdere info over het academy-programma van de KNBSB, lootschool-mogelijkheden, etc., kun je ook op deze website vinden.

Zou je graag onze topsportopleiding willen volgen en dus een speler van onze Academy willen worden, vul dan snel onderstaand formulier in!

Voor vragen of meer informatie kun je een bericht sturen naar: michelaussems@ziggo.nl

Inschrijving gesloten!