Try-out Diamonds Amsterdam 2021

Heb jij liefde voor honkbal, het talent maar vooral de drive om leren en sport op hoog niveau te combineren? Droom je van een plek in nationale jeugdselecties, het Nederlands Honkbal Team of zelfs een profcarriére? Geef je dan direct op voor de jaarlijkse selectie try-out van de Diamonds Amsterdam Baseball Academy!

Op  23 Augustus 2021  zal er een try-out plaatsvinden op de velden van Amsterdam Pirates waar de Diamonds trainers en coaches aanwezig zullen zijn! De try-out bestaat uit verschillende onderdelen, waarbij de spelers uitgebreid worden getest op hun spelvaardigheden en atletisch vermogen.

Waar:
Het Loek Loevendie Ballpark
Sportpark Ookmeer, Herman Bonpad 5, Amsterdam
(dit is het honkbal complex van de Amsterdam Pirates).

Datum:

Maandag 23-08-2021

Tijden:
Aanwezig: 16:45 uur
Aanvang:   17:00 uur
Einde:        19.15 uur

Voor wie:
Bij voorkeur speel je 1e klasse pupillen (is geen verplichting), of reeds als aspirant.
Je bent geboren in 2010, 2009 of 2008.

De selectie:
Als na afloop van de try-out blijkt dat jij een geschikte kandidaat bent voor onze Academy, dan word je samen met je ouders uitgenodigd voor een oriënterend gesprek. We spreken dan o.a. over de kansen en verplichtingen die een opleiding aan de Diamonds Amsterdam Baseball Academy met zich mee brengt.

Verdere info over het academy-programma van de KNBSB, lootschool-mogelijkheden, etc., kun je ook op deze website vinden.

Zou je graag onze topsportopleiding willen volgen en dus een speler van onze Academy willen worden, vul dan snel onderstaand formulier in!

Voor vragen of meer informatie kun je een bericht sturen naar: michelaussems@ziggo.nl

Voornaam (verplicht)

Tussenvoegsel

Achternaam (verplicht)

Geboortedatum (verplicht)

Club(verplicht)

Geef je speelniveau in 2021 aan:
PupillenAspiranten

Kies je positie:

Uw email (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)