Winterschool 2019

Specialistisch trainen met je leeftijdsgenoten.
De KNBSB heeft 25 jaar geleden de WINTERSCHOLEN opgezet.
Het programma bestaat uit 6 trainingen van 1,5 uur onder leiding van professionele toptrainers. Michel Aussems (KNBSB en Amsterdam Diamonds Baseball Academy) is coördinator en net als de andere hoofdinstructeurs sportdocent van beroep.

De trainingen zijn een kennismaking met het KNBSB talentenprogramma in voorbereiding op de nationale teams en eventueel de Baseball Academy.
Vrijwel alle huidige spelers uit de nationale jeugdteams hebben de WINTERSCHOLEN en het Future Stars (zomerprogramma) gevolgd, waarbij diversen zelfs in het Nederlands team spelen of een profcontract bij een MLB club getekend hebben.

Wat mag jij verwachten?
Naast enthousiaste, bekwame instructeurs en leuke uitdagende trainingen, krijg je na afloop een voortgangsrapport. Je kunt als je geboren bent in 2005 t/m 2011 inschrijven voor één van de volgende 3 onderdelen:
– Pitching & Hitting
– Catching & Hitting
– Fielding & Hitting

De kosten voor de trainingen zijn € 80,- per speler per onderdeel.

Waarom kom je speciaal bij òns trainen?
1.  Er zijn minimaal  2 begeleiders per 10 deelnemers! Bij het slaan zelfs 4! Dat heeft de KNBSB  talentenschool in Utrecht zelfs niet!

2. De instructeurs zijn gediplomeerde sportdocenten! De extra begeleiders zijn (ex)spelers van de Academy.

3. We trainen a.h.v. de nieuwste inzichten in motorisch leren, direct aansluitend op Visie op Jeugd en het KNBSB Future Stars programma.

4. Tevens kijken scouts of je kan worden uitgenodigd voor de try-out van het Future Stars programma (8-13 jaar) van de KNBSB.

Organisatie
Diamonds Amsterdam Baseball Academy i.s.m. KNBSB

Waar
Sportpark Ookmeer, Herman Bonpad 5, Amsterdam
(dit is het honkbal complex van de Amsterdam Pirates)

BP Sports Center
Er wordt getraind in het BP Sports Center waar onder andere de Nationale selecties Honk- en Softbal ook vaak hun trainingen afwerken. Er kan daardoor worden getraind zoals je je wedstrijden speelt. Met de beste pitching machines, super kunstgras, hoge batting cages, perfecte slagmatten en pitch heuvels.

Wanneer
6 Zaterdagen
Vanaf 2 november t/m 7 december 2019
Pupillen tussen 10.00 en 14.30 (3 blokken)
Aspiranten: 14.30-16.00 (1 blok)

Vragen of informatie?
Als je vragen hebt of meer informatie wilt hebben, kun je een bericht sturen naar michelaussems@ziggo.nl

Inschrijving

Door overweldigende interesse zitten we helemaal vol en kan er helaas niet meer worden ingeschreven.